“La Belle Noiseuse” in Het Laatste Nieuws

Gooiks schilder/tekenaar Patrick Jacquemijns stelt tentoon en nodigt beeldhouwer Ba Kali uit.

Onder het thema “La Belle Noiseuse”, naar de gelijknamige film, blijft Patrick Jacquemijns trouw aan zijn favoriete thema, het vrouwelijke naakt. Zoals steeds tracht hij de schoonheid van de vrouwelijke vormen vast te leggen in zijn schilderijen op doek, maar eveneens in een tiental pasteltekeningen. De sierlijke lijnvoering in de werken van Patrick Jacquemijns gaat op deze tentoonstelling in dialoog met de geboetseerde vrouwen van Bakali.
Je kan de tentoonstelling vrij bezoeken op zaterdag 05, zondag 06, zaterdag 12 en zondag 13 maart, telkens van 11u tot 18u, in de Cultuurschuur van de Cam, Dorpstraat 67A te 1755 Gooik.

Volledig artikel Het Laatste Nieuws

 

Reacties zijn gesloten.